16 februari 2019
16:30

KFUM Skellefteå

Referat: Boden Basket Po 03-05 - KFUM Skellefteå

Aggressivitet och focus det är de saker match mot Skellefteå grundades på. Redan från börjar visar ALLA grabbar högt tempo, bra passningar, säker skott, kortare sagt bra basket! Vilket gav oss ledning 21-6 efter första period. Grabbar inser att det är stora chanser att vinna matchen vilket gav oss incitament att slappna av. Det har tagits en "time out". Ett markering på avslappnandet samt ett tydligt bevis från Skellefteå att de är inte det laget som man kan slappna av mot förstår alla grabbar att vi måste tillbaka till det vi började med. Tyvärr så har det avslappnandet visat sig på resultat och andra period vinner vi med bara ett poäng(17-16).

Efter första halvlek och genomgång i omklädningsrum börjar och spelar vi tredje period lika som den första vilket gav oss vinst i tredje perioden med 12 poäng(24-12). Nu är det bara en period kvar MEN det kan hända vad som helst och tyvärr så börjar vi slappna av igen. Man kan bli avslappnad men viktigt att komma tillbaka till det vanliga bettende så fort som möjligt vilket vi lyckats göra. Genom att visa det sista vi har van vi det sista 4-e period med 4 poäng(18-14).

Roligt och se grabbar utvecklats inte bara personligen men kommunikationsmässigt också. Vi ramlar men vi går upp, vi missar men vi tar retur, vi blir slagna i försvar men vi hjälper till varandra. Bra krigat och vi satsar på att blir ännu bättre lag!!!

lör 17 nov 2018, 14:30 Boden Basket Po 03-05 - KFUM Skellefteå 85 - 41
sön 2 dec 2018, 12:30 KFUM Skellefteå - Boden Basket Po 03-05 36 - 87
sön 24 feb 2019, 16:00 KFUM Skellefteå - Boden Basket Po 03-05 33 - 103